Omple els buits del següent text resum del video que has visualitzat. Si et cal et pots tornar a mirar el video.

La vida es va originar a la Terra ara fa . Existeixen moltíssimes espècies diferents d'éssers vius algunes han crescut moltíssim i en el cas dels humans, avui dia som uns en tot el planeta. Cada un de nosaltres és diferent però genèticament no ho som tant. Cada infividu és igual a un altre en un .

L'Òrgan més gran del cos és la pell. Aquesta té un gruix de l'ordre de i un pes d'uns . La pell no és sempre la mateixa sinó que es va constantment i en un mes és pràcticament tota nova. La pell morta és la responsable de gran part de la que s'acumula a les cases.

La pell és un òrgan molt irrigat. Això vol dir que hi passa molta . Aproximadament hi passa una de la sang total que circula pel cos. Hi arriben una gran quantitat de nervioses. Algunes regions del cos com els , les , la i els són molt més sensibles. La pell té una funció molt important de regulació de la gràcies a la suor que generen les glàndules sudorípares. En casos extrems es poden arribar a produir quasi de suor en una hora. Les parts més calentes del cos són el front, les mans i les . Els vasos sanguinis que passen per la pell es poden o per regular la temperatura. Encara que ens ho sembli els no han desaparegut del tot i es posen de manifest quan tenim fred formant la .

La pell també disposa d'unes cèl·lules anomenades que fabriquen una substància que es diu i que és la responsable de donar-nos la coloració.

A la pell també hi viuen una gran quantitat de bàsicament .